Verenel Derneği Kayseri Şubesinden yapılan açıklamada;
İnsanımıza hizmet etmek bir yüzde tebessüm oluşturmak ana gayemizdir. Bu yılda herkes huzurlu bir ramazan geçirsin diye çalışmalarımızı hız verdik. Verenel Kayseri şubesi olarak ilk etapta 1000 aileye yardım yapmayı planlıyor. Yardımların dağıtımına başlandı.
Ramazan bayramında 100 ihtiyaç sahibi aileye bayramlık elbise giydirmeyi planlıyoruz. Bu hususta çalışmalarımız tamamlandı.
Verenel derneğine müracaat eden muhtaç aileler; yapılan sosyal inceleme sonucunda komisyonumuzun uygun gördüğü kişilere yardımlar verilmeye başladı.
Zengin ile fakir arasında köprü olmanın mutluluğunu yaşamaktayız insanımıza, insan onuruna yaraşır bir hayat yaşamalarına katkı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Alanların adına veren ellere teşekkür ediyoruz. Yoksula uzanan bir verenel’de siz olun.
Verenel Derneği Kayseri Şubesi